El test de teòrica al mòbil


Fer pràctiques de l'examen de teòrica a través del mòbil ja és possible. L'anomenat Moviltest, és una aplicació que comercialitza a partir d'aquest mes l'empresa Alea Technology i que s'instal.la en els ordinadors de l'autoescola per uns 300 euros. El programa serveix perquè els alumnes puguin aprofitar les estones de transport públic o el temps entre activitats per a fer un repàs al test o examen i, a més, comprovar els encerts.

L'aplicació informàtica, s'ha començat a instal.lar en autoescoles però és adaptable als continguts de qualsevol tipus d'acadèmia de formació. L'empresa que contracti el servei pot assumir el cost a través d'incloure publicitat que rebrà l'interessat al mòbil, prèvia acceptació.

El sistema és compatible amb els més de 300 tipus de mòbil que té registrats la base de dades del software, segons explica un article de El País. De moment, el sistema està dissenyat per a terminals de tecnologia Java, tot i que la companyia que el comercialitza treballa per adaptar-lo també a terminals PDA o el nou iPhone.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article