Freixenet creix en exportacions malgrat la caiguda al mercat espanyol


El President de Freixenet, Josep Lluís Bonet, confirma que la crisi afecta també el sector del cava que, en el mercat espanyol ha caigut entre un 5% i un 10% en el que portem d'any, especialment des de la primavera ençà.  Bonet manifestava però la seva "tranquil.litat relativa" en unes declaracions a Europa Press, fonamentada en la bona evolució que té l'empresa al mercat exterior del que depèn més d'un 65% del negoci.

El dirigent de Freixenet que espera una campanya de Nadal "normal", explica que Alemanya és un dels principals importadors del cava i que, la bona marxa de les exportacions es podria atribuir al descens de les vendes globals de Xampany, però de moment, i a falta d'un estudi amb més profunditat, aquesta dada només és una especulació, ha dit Bonet.

La campanya de Nadal esperem que sigui normal perquè les festes se celebren amb cava, ha apuntat el President de la marca de Sant Sadurní d'Anoia. L'anunci de Nadal d'enguany torna el protagonisme a les bombolles i hi participarà Gemma Mengual amb l'equip de natació sincronitzada que va ser sots campió olímpic

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article