Com estalviar fins a 211 euros l'any amb el compte corrent


L'Organització de Consumidors i Usuaris ha fet una estudi que mostra com estalviar diners si seleccionem els productes bancaris de manera encertada. L'OCU afirma que escollint adequadament el compte corrent i les targetes de crèdit, no només es poden estalviar despeses, sinó que fins i tot pot reportar beneficis.

L'organització de consumidors adverteix que, encara que el més habitual és que els diners que mantenim en el compte corrent no produeixen interessos, o ben pocs, hi ha determinades entitats i alguns productes bancaris que sí que ofereixen algun tipus de remuneració.

Per aconseguir aquest objectiu, és bàsic començar per evitar aquelles entitats que cobren als seus clients comissions en obrir un compte. El compte corrent no és un instrument d'estalvi, encara que sí que és molt popular per a la gestió de l'economia domèstica.

Si volem obtenir una bona rendibilitat en l'actual situació de crisi econòmica, podem col·locar els estalvis en un compte d'alta remuneració o en un bon dipòsit a termini. No obstant això, una bona elecció de compte corrent pot significar un important estalvi: la diferència entre escollir un bon compte corrent, amb nòmina domiciliada, que no tingui comissions i que a més remuneri els saldos, és d'obtenir 87,63 € l'any a bé haver de pagar-ne 123,37 €. Per tant l'estalvi entre una i una altra opció és de 211 euros.

L'OCU ha posat en marxa un telèfon gratuït 900 841 530 de dilluns a divendres de 10 a 18 hores en el que informa dels millors comptes corrents, dipòsits, préstecs hipotecaris (a tipus fix i variable) i al consum.

La mateixa organització de consumidors dóna informació interessants sobre caixers automàtics i comissions en aquest enllaç

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article