Catalunyam! premiada com a millor iniciativa lingüística del comerç


La marca Catalunyam!, impulsada per l’Associació Catalana de Productors Agraris i Comerciants de la Terra, ha estat reconeguda amb el premi “Millor iniciativa lingüística del sector comercial del 2008”, atorgat per la Confederació de Comerç de Catalunya. El guardó que celebra la cinquena edició, s’ha concedit en la categoria d’entitats sectorials i reconeix la tasca feta per l’Associació a favor de la promoció de l’ús del català en els circuits comercials.

Sota la marca Catalunyam! opera un model de comercialització que promou la venda de productes agraris de qualitat i proximitat, produïts i elaborats a Catalunya, a través dels canals comercials tradicionals –botigues, mercats municipals i petites superfícies-. Es tracta d’una cadena de distribució que assegura un producte de qualitat, sostenible i a un preu just, al botiguer i al consumidor.

Els productes distribuïts amb la marca Catalunyam! es poden trobar de forma continuada des del passat mes de juny a més de quaranta punts de venda de Barcelona i l’Àrea Metropolitana, després d’un període inicial d’introducció als mercats municipals. Segons els seus promotors, l’evolució de la comercialització està sent molt satisfactòria i cada vegada són més les fruites i hortalisses distribuïdes a través d’aquest canal.

Catalunyam! encara no abasta el conjunt de mercats i comerços catalans, però es va estenent mica en mica. Ha començat pels mercats de Barcelona i la seva àrea metropolitana i de moment només comercialitza cítrics, fruita i verdures però, abans que acabi l'any, la marca també oferirà oli i fruits secs. El projecte es va implantar el novembre de 2007 i ha trobat molt bona resposta entre els diferents sectors implicats.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article