Unió de Pagesos repartirà demà carn de porcí a preu de cost


El sindicat agrícola vol manifestar així el seu malestar per l'evolució negativa que tenen els preus de la carn de porc per al productor i els abusos dels intermediaris i distribuïdores en el mercat.

Demà dissabte, a les 11 del matí, convoca un acte de protesta en el que el sindicat repartirà als consumidors carn de porcí a preu de cost davant del Carrefour de Lleida, situat al Passeig de Ronda. En l’actualitat, mentre que el productor percep un preu per sota de costos, el consumidor està pagant pel porc 1,5 euros més per quilo que l'any passat.


El preu de la carn de porc ara és de 5,88 euros/quilo, segons dades de l’Observatori de Preus Agroalimentaris del Ministeri de Medi Ambient. Contràriament, el preu per al productor ha caigut 0,31 euros/quilo en les darreres nou setmanes i se situa en l’actualitat en 0,9995 euros/quilo, per sota costos.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

  • Aixo es el de sempre.els intermediaris epeculadors, son els que tenen els beneficis, sense produir res de res, només l'especulació.Fins que aio no estigui regulat, no hi haurá solució.
    Si els productotrs, vençuts pels costos deixen l'activitat, els especuladors continuaran trafican amb carns d'importacio, el seu marge no el perdran mai.

Comenta aquest article