El Saló del Cotxe d'Ocasió posa a la venda enguany 1200 cotxes semi-nous


El 29 de novembre comença el Saló del Cotxe d'Ocasió a Fira de Barcelona que s'allargarà fins al 8 de desembre. El certamen se celebra al recinte de Montjuïc on s'exposaran 1.200 vehicles semi-nous a preus molt competitius, asseguren els organitzadors Federació Catalana i Gremi de Venedors de Vehicles a Motor.

Els cotxes exposats superen abans un estricte control tècnic per a garantir la transparència en la compra. En aquesta edició, l'empresa Dekra s'encarregarà de la revisió dels vehicles. Com a novetat, des de el primer dia del saló es podran consultar totes les característiques dels cotxes exposats al portal d'Internet www.gremimotor.com.

Aquest any  predominen els vehicles de quilòmetre zero, així com els automòbils procedents de gerència, demostració, substitució, flotes de lloguer renting o leasing amb menys de cinc anys d'antiguitat. Hi haurà cotxes per a tots els gustos i necessitats: des d'utilitaris de gamma mitjana-baixa fins a models compactes, berlines, familiars, monovolums, tot terrenys i, fins i tot, vehicles de luxe.

A més de descomptes al preu i promocions especials amb motiu del saló, els visitants es poden beneficiar d'altres serveis addicionals com ara finançament a mida, tramitació de la documentació i de l'assegurança, revisions gratuïtes o ampliació de la garantia, que posen a la seva disposició els 40 expositors participants.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article