Gordon Brown anuncia augment de les pensions i retallada d'impostos a les famílies amb menys ingressos


Les estratègies dels diferents governs per a estimular l'economia són més apunts per a quaderns de camp que instruments dirigits amb determinació. La bateria d'iniciatives que el govern britànic pretén posar en pràctica ve encapçalada per una reducció de l'IVA que passaria del 17,5% actual al 15%. Però també contempla un augment de les pensions entre 5 i 6 euros setmanals, la retallada d'impostos a les famílies amb ingressos baixos, i la marxa enrere en l'ampliació dels impostos a vehicles i a empreses petites.

L'executiu britànic també vol contrarestar l'estancament de l'economia i la feina a través augmentar les despeses en escoles, hospitals i projectes de transport. Segons unes declaracions del primer ministre, Gordon Brown, al setmanari News of the World, amb aquestes mesures volen donar un missatge de tranquil.litat i d'ajuda a les llars que més malament ho estan passant en aquests moments.



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

  • Ja voldria jo pels nostres, aqueste messures uqe ha pres el govern britanic, deixan de banda, els ajuts rebuts per la gran banca, pero val mes aixo, que el "no res" del nostre pais.

  • Ja en tirarem un bon tros a l'olla! Fa una mica de riure tot plegat. Mesures "voluntarioses" per als ciutadans més desvalguts i ajuts "titànics" a la banca.

Comenta aquest article