La mostra de productes etiquetats en català compleix 25 anys


La Mostra de Productes Etiquetats en Català que se celebra tradicionalment  en el marc de les festes de Nadal, compleix 25 anys. L’ADEC organitza la mostra on 18 empreses exposen i venen productes de qualitat d’arreu de Catalunya, etiquetats en català. En aquesta edició la Mostra canvia d'ubicació i serà a la Plaça de Catalunya, tocant a Portal de l'Àngel, del 10 al 14 de desembre.

Seguint amb la celebració, durant la segona quinzena de desembre, tindrà lloc al museu del Barça una exposició d'etiquetes en català organitzada per la mateixa entitat.

L'exposició al museu del Barça vol mostrar a centenars de visitants la situació actual de l’etiquetatge en català, i pretén animar les empreses que encara no ho fan, a incloure el català en les etiquetes dels seus productes, a més de conscienciar el consumidor del dret que té a rebre en la seva llengua la informació del producte que adquireix a Catalunya, de convèncer el públic en general de la importància d’utilitzar la llengua catalana en la vida quotidiana i de donar una imatge real de Catalunya al públic que ve de fora.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article