Ahir es va fer el lliurament del premis Cartaví destinats a valorar l'elaboració de la carta de vins dels restaurants catalans. Els guanyadors d'aquesta segona edició han estat Restaurant La Clara , de Barcelona, en la categoria de preu mitjà de fins a 29 euros; el Celler de l'Aspic, de Falset, en la categoria de preu d'entre 30 i 49 euros, i el Restaurant La Grava, del Morell, en la categoria d'entre 50 i 80 euros. El premi per a la categoria de més de 80 euros va quedar desert. En total van participar 450 restaurants d'arreu del territori.
El concurs organitzat per l'Associació Vinícola Catalana, i la Unió Vinícola del Penedès amb el suport de l'Incavi, pretén incrementar la presència de vins catalans en les cartes que ofereixen els restauradors. En l'edició d'enguany sembla que almenys aquest objectiu s'ha assolit amb èxit. D'altra banda, els promotors destaquen una millora en la imatge i la presentació de les cartes que aspiraven al premi.
L'acte de lliurament va ser al Palau de Congressos de Catalunya en el decurs del qual es va fer un showroom de vins i caves en el que van participar més de 30 cellers de tot Catalunya.
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari