Cullera celebra dues vegades el Cap d'any per a estimular el consum local

La primera festa es farà una setmana abans del que assenyala el calendari


El temor a unes festes poc lluïdes i menys participades per causa de la crisi fa que alguns col.lectius proposin solucions ben insòlites. És el cas de l'Associació d'Hostalers de la Ribera Baixa que ha organitzat una doble festa de Nit Bona i de Cap d'Any a Cullera, amb la intenció d'estimular el consum i evitar que els veïns marxin de la població cap a d'altres ciutats durant aquestes festes.

Els professionals de l'hostaleria volen desestacionalitzar el turisme que rep la ciutat, bàsicament d'estiu, i pretenen estimular l'oferta d'oci amb diverses iniciatives, una de les quals va dirigida a la celebració per partida doble de les dues festes més assenyalades durant el Nadal. Remarquen que els ciutadans acostumen a celebrar aquestes festes a casa i no surten fins molt tard. Compten que amb la doble celebració hi haurà més oportunitat per sortir, prop de casa, sense haver d'agafar el cotxe. Ara falta veure com encaixaran els veïns aquesta iniciativa.

Les perspectives de consum per aquestes festes són escasses. La realitat és que els hotels més importants de la ciutat tanquen en aquestes dates ja que se centren en l'oferta d'estiu. José Palacios, en nom de l'associació d'Hostalers declarava a Las Provincias que vol aconseguir que Cullera sigui un destí més atractiu tan per als turistes com per als mateixos residents a la zona i creu que ho aconseguiran si posen en comú una mateixa oferta d'oci durant aquestes festes de Nadal.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article