Rodalies torna a ser notícia per les incidències


Les línies del Maresme i de Vic han estat les protagonistes durant les últimes hores. Ahir els passatger es van quedar atrapats durant una hora dins d'un comboi a l'alçada de Montgat i avui segueixen els problemes elèctrics a la línia 1. Quant al servei direcció Vic funciona avui amb retards després que a primera hora del matí  tècnics d’Adif han reparat la incidència que afectava a la infraestructura i que ha obligat a interrompre el servei ferroviari entre Barcelona i Vic. Renfe avisa però que els trens circularan amb retards al tram Mollet – Montcada – Ripollet. Durant la incidència, els trens del tram Puigcerdà – Vic han seguit prestant el servei.

Des de dos quarts de vuit del matí, Renfe ha habilitat un servei de 50 autobusos al tram Vic – Les Franqueses - Granollers Centre, on els usuaris poden continuar viatge en trens de la línia 2 de Rodalies. Els usuaris que viatgin de Granollers Canovelles, Mollet Santa Rosa, Montcada Ripollet i Santa Perpètua han d'anar a les estacions de la línia 2 de Rodalies ubicades a aquestes poblacions.



El Departament d’obres Públiques de la Generalitat ha col.laborat demanant a les empreses el reforç de les línies regulars de enllacen Barcelona amb aquesta zona i Adif, per la seva banda, assenyala que encara no se sap l'origen d'aquesta avaria però, molt probablement sigui a causa d'un acte vandàlic. La companyia ha anunciat que presentarà denúncia.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Comenta aquest article