Perilla la paga extra de Nadal

La Pimec proposa l'ajornament de quotes a la Seguretat Social per sortir del pas


En la presentació de l'anuari de Pimec, Josep González, el seu president, va afirmar que la liquiditat de les petites i mitjanes empreses és crítica i que algunes li han advertit que els serà impossible afrontar les dues pagues que es fan per desembre. Problemes d'impagats encadenen el mal tràngol pel que passen els autònoms i les microempreses. González alerta que cada dia en tanquen al voltant de 100, pel que demana al govern més sensibilitat davant de la situació ja que, només en dues setmanes, generen tants d'aturats com els anunciats per Nissan.   

El president de la patronal catalana, en unes declaracions que recull El Periódico, lamenta que tot i que el Ministeri de Treball s'ha mostrat a favor de més flexibilitat en els abonaments de les quotes de la Seguretat Social, encara no s'ha fet cap pas concret, el mateix que passa amb d'altres mesures anunciades per a rescatar diferents col.lectius de la crisi. González opina que l'ajornament de les quotes a la Seguretat Social garantiria que la tresoreria de les empreses tingués prou recursos per afrontar la paga extra de Nadal.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

  • Aixo s'ensorra i el ZP vinga fe anuncis i sortir a la tele. avui ha anunciat més coses, ja fa un mes que n'esta anunciant i tot es fum. Si amb tot fa com amb l'estatut ho tenim clar!!! no em crec res!

Comenta aquest article