Lola Puig: "'Món Empordà' és una aposta per recuperar els mercats d'abans"

Demà es presenta el projecte a Ullastret amb l'objectiu de promoure els producte local i ecològic


"Món Empordà" és una associació nascuda fa un any amb el desig de defensar el producte local i ecològic. La intenció es promoure aliments, cosmètica o serveis d'aquí a l'abast de tothom, fets amb matèries primeres netes de químics i netes de substàncies modificades genèticament.

El primer projecte desenvolupat per l'associació és la creació d'uns mercats setmanals rotatius. El primer serà el matí del dissabte 6 de desembre a Rupià, la resta del mes es faran a Corçà, Ullastret i Parlavà, per aquest ordre. En els mercats Món Empordà vendran productes i serveis que segueixen els criteris de sostenibilitat. Hi participaran alguns dels artesans que encara queden a la comarca (cisteller, torner, ferrer...) a més de les parades de productes locals i música en viu a càrrec d'algun dels artistes de la zona. En definitiva,  un mercat proper, tradicional i festiu.

La inauguració es farà demà dia 3, a les 11 del matí al museu d'Ullastret. Lola Puig, és la presidenta de l'associació i ens parla en aquest vídeo reportatge de més detalls del projecte. Col.labora Sies.tv.

Més informació: Mercats Món Empordà

Vídeo entrevista Lola Puig Gasull

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article