Vint establiments de Reus, Cambrils i Falset ofereixen jocs i joguines en català

El catàleg de jocs en català d'aquest Nadal conté unes 200 referències especialment en puzles, jocs de taula o ordinadors de joguina


Arriba el moment del consum de joguines més important de l'any, per a facilitar la difusió dels jocs i joguines en català i dels establiments on es poden adquirir, el Consorci de Normalització Lingüística (CNL) informa des del seu web de les vora 200 referències que hi ha al mercat i, per primer cop, de la disponibilitat d'un joc determinat a la xarxa de botigues adherides a la campanya "Jocs en Català".

Vint establiments de Reus, Cambrils i Falset s'han adherit enguany a la campanya que impulsa el CNL a l'àrea de Reus. A www.cpnl.cat/reus es poden consultar les adreces dels establiments adherits i la disponibilitat d’un joc determinat en una botiga. També hi ha l’enllaç al catàleg de jocs i joguines en català. Properament es distribuiran els catàlegs en paper, especialment als centres escolars.

Els establiments adherits són Abacus, Di-joc, Els Daus, Galatea Llibres, Joguines Guasch, Joguines Mar i Cel, Joguines Segú, Joguines Somnis, Llibreria Gaudí, Los Pollitos, Magatzems Chacón i Tomàs Barberà a Reus; Joguines Elena, Rialles i Zacaries Jac (Eixample Platja i Port) a Cambrils, i El Llapis, Estanc M. Pilar i Mikilàndia a Falset. També s’hi ha adherit una botiga virtual: www.productesdelaterra.cat.

El catàleg de jocs i joguines en català d’aquest Nadal conté aproximadament 200 referències. A més, inclou informació sobre l’edat dels destinataris i les marques comercials. Entre els diferents productes que hi ha al mercat en català destaquen els puzles i encaixos, els ordinadors de joguina, les joguines educatives i diversos jocs de taula. També hi ha una gran oferta de jocs multimèdia en català.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Comenta aquest article