Primer mercat de l'intercanvi de joguines i contes al barri de Sant Narcís Girona


Els nens es fan grans o els han regalat joguines que ja tenien, la sortida més sostenible és passar la joguina a algun amic o veí que els pugui gaudir. Però també sorgeixen noves possibilitats com la que anuncia l'associació de Comerciants i Pimes del barri de Sant Narcís de Girona que el diumenge 21 de desembre, oferirà l'oportunitat d'intercanviar i reutilitzar les joguines, jocs i contes que ja no fan servei gràcies a l'organització del Mercat de l'Intercanvi de Joguines en aquest barri de Girona.

Aquesta primera edició s'allargarà tot el matí, a la plaça Assumpció. El mateix dia es farà una recollida solidària de joguines perquè cap nena o nen es quedi sense joguines durant aquest Nadal.

Amb aquesta iniciativa els promotors volen fomentar el consum responsable, alternatiu al tradicional, i promoure el reciclatge i el respecte al medi ambient també durant les festes nadalenques, mitjançant la reutilització de les joguines, un dels productes que més es consumeix en aquestes dates.

Els interessats en participar amb un estan poden reservar la teva taula fins el proper dijous 18 de desembre a [email protected]





Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article