Les etiquetes dels productes en català al Museu del Barça

L'ADEC dóna l'opció d'adquirir lots de Nadal de productes catalogats


Aquest dimecres l'ADEC inaugura una mostra d'etiquetes de productes en català al Museu del FC Barcelona (c/Arístides Mallol, s/n), una esposició que pretén fer història alhora que divulgar l'esforç de nombrosos productors i  empreses que han cregut que valia la pena utlitizar la llengua autòctona associada al seu producte .

L’Associació de Defensa de l’Etiquetatge en Català (Adec) dóna l'opció aquest Nadal d'adquirir paneres i lots fets amb productes catalogats en col.laboració amb al Xarxa de Distribucions. A més, com cada any per aquestes dates, l'associació plantarà estand aquesta any a la Plaça de Catalunya de Barcelona des d'on oferirà una mostra de productes etiquetats en català que elaboren les més de dues mil empreses que han optat per comercialitzar els seus articles en nostra llengua.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

  • Jordi, no hi ha cap obligació d'etiquetar en català. Només el productes amb D.O. d'aquí. Altra cosa és que jo seria partidari que sí fos obligatori etiquetar, com a mínim, en català. Com que tenim la classe política que tenim, ni lleis valentes ni esforç mínim per fer-les complir (sí que hi ha obligació de tenir totes les cartes i menus de restaurant en català, com a mínim...)

  • Els Governs de Catalunya mai han aplicat la llei del consumidor que obliga a etiquetar com a mínim en català. Si la llei es complís aquesta exposició seria diferent. Felicitats per a qui etiqueta en català, són herois en aquest país de covards!!!

Comenta aquest article