Caixa Catalunya et ven l'Oficina per anar a lloguer

Un model innovador per obtenir liquiditat dels clients


L'enginy de Caixa Catalunya ha traspassat nous límits en oferir als seus clients que comprin les oficines de l'entitat que continuarà usant en règim de lloguer. Els qui entrin en aquesta opció rebran un interès "segur" de l'Euribor més 0,175, segons explica el Telenotícies. Però aquest és un model que ja han utilitzat altres entitats que posen en venda les seves seus a canvi d'ingressar liquiditat i mantenir el lloguer. Fa pocs dies que es va conèixer una operació similar que ha proposat el diari Nord-americà New York Times, també amb la intenció d'obtenir liquiditat. O la del banc HSBC que ha re-comprat la seva seu central a Londres que havia venut a Metrovacesa i ara l'ha pogut re-adquirir a un preu molt més baix del que va pagar la immobiliària. Pel que sembla, estem en la fase d'aquella famosa dita catalana de "vendre la casa i anar a lloguer".


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

  • Passa que només sabrem la dimensió de tot aquest merder d'aquí uns anys. Per això sembla que estem fent història... Però ara ningu sap on trepitja!!!!

  • Es tant gran el forat de bancs i caixes? perquè llegim que La Caixa de Catalunya es ven les seves oficines per anar a lloguer, el Santaner i BBVA, atrapats amb l'escandol del fons amrericà, que passa?

Comenta aquest article