Rodalies interromp el servei entre Sants i El Clot-Aragó, de Nadal a Reis

Durant aquests dies s'instal.larà un nou sistema d'electrificació als túnels


Entre el 25 de desembre i el 5 de gener Adif ha programat la intal.lació del nou sistema d'electrificació als túnels de Barcelona pel que es veurà afectat el servei entre les estacions de Clot-Aragó i Sants, pel túnel de Passeig de Gràcia. Les obres obligaran a modificar la circulació de les línies de Rodalies de Barcelona C-2, C-10 i C-7; de les línies de Mitja Distància Barcelona-Portbou i Barcelona-Saragossa i, en llarga distància, del tren "Estrella Costa Brava" i "Talgo Mare Nostrum".

Mentre durin les obres  els trens de Rodalies prestaran serveis d'horari festiu, excepte els dies 29, 30 i 31 de desembre, en què s'incrementa la freqüència de pas per facilitar la mobilitat.

Mentre es facin les obres en el túnel de passeig de Gràcia, els usuaris de la C-2 hauran de transbordar en trens de la línia C1, que passen pel túnel de plaça Catalunya.

Els trens de la línia C-10 iniciaran o finalitzaran el seu recorregut a l'estació de Sants (Aeroport-Barcelona Sants).

Amb motiu d'aquestes millores, Renfe i Adif activen Impulsa, un pla que incrementa el personal d'atenció al client i reparteix fullets informatius, a més de reforçar la senyalització informativa de les estacions. El telèfon 902 24 02 02, i les web www.renfe.com i www.adif.es contindran informació específica de les modificacions en el servei.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article