Dell anuncia que l'embalatge dels seus productes serà un 75% reciclable

Davant les crítiques de grups mediabientalistes per pràctiques poc sostenibles en la comercialització dels seus ordinadors


Dell es vol distingir per la seva sensibilitat mediambiental i des de fa un temps pren iniciatives per ser la més verda de les companyies tecnològiques. La darrera ha estat l'anunci de la reducció del material d'embalatge en l'enviament dels seus productes. En els propòsit també hi ha afegit xifres: reducció d'un 10% del material d'embolicar i un 40% més de material d'amortiment reciclable. D'aquesta manera, segons la companyia, al 2012 els seus paquets ja seran reciclables en un 75%, una mesura que preservaria 150.000 arbres.

L'actitud ve de les crítiques sorgides els darrers temps per les seves pràctiques poc sostenibles en la comercialització dels seus productes.

Dell utilitzarà diversos materials per a embolicar els seus ordinadors i portàtils, entre els quals, paper reciclat, bosses d'aire inflable que es poden fabricar amb brik de llet i envasos de detergents reciclats.

Segons Reuters, Apple i Hewlett Packard, també volen oferir garanties verdes i el tema s'ha convertit en un motiu de rivalitat.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article