Desnonaments al barri del Raval


Finalment ahir va ser desnonat el darrer inquilí de l'edifici del carrer Robador, 29, al barri del Raval de Barcelona. Aquest era l'últim pis habitat des que al 2003 es va iniciar el procés i els veïns havien anat marxant a causa de l'assetjament immobiliari (talls de llum i d'aigua, plagues de rates...). Vilaweb dedica un reportatge a Manel Gonzàlez, el darrer inquilí del bloc que, després de cinc anys de lluita va veure ahir com se li precintava el pis per una decisió judicial.

Es dóna el cas que, ara fa un any, el parlament de Catalunya va editar aquest vídeo amb motiu de l'aprovació de la llei de l'habitatge, Gonzàlez n'era el protagonista per mostrar un d'aquells casos en què la llei pot intervenir i protegir els llogaters.

El desnonament es va fer hores abans que ell pogués explicar públicament la situació ni empaquetar els seus béns en una roda de premsa que havia convocat. Precisament dimecres el districte li va donar les claus del nou pis, al carrer Tigre. Un pis que, de moment, no té electricitat ni gas ni aigua corrent.

Més informació: Vilaweb

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article