"Els valors dels diners" una exposició que mostra els altres valors de l'economia


L'Obra Social Caixa Sabadell proposa per a les vacances nadalenques "Els jocs dels diners", tot un seguit d'activitats familiars al voltant de
l'exposició "Els valors dels diners. L'economia responsable", que fins al 28 de juny es pot veure a la planta baixa l'edifici de l'Obra Social Caixa
Sabadell té a la ciutat del Vallès.

Del 22 de desembre al 4 de gener els nens d'entre tres i dotze anys podran participar gratuïtament en activitats paral.leles que organitza l'entitat ena l'entorn de l'exposició. Entre d'altres, construir un trencaclosques gegant, fabricar bitllets o aconseguir la primera targeta de crèdit.

Sempre parlem del valor dels diners, en singular. Com si els diners només en tinguessin un de valor: el de comprar i vendre. En aquesta exposició interactiva, podrem apropar-nos a d‘altres valors que també ens aporta l‘economia: confiança, treball, benestar, crèdit, satisfacció, etc.

Aquesta exposició té tot un seguit d‘activitats complementàries per escoles i per el públic en general que premetran treballar temes com la distribució dels beneficis a la cadena productiva, el consum responsable, el funcionament de diferents sistemes socials o com funciona una empresa, entre d‘altres.

Més informació: [email protected] i 696 406 767. A l‘apartat "Escoles" d‘aquest web trobareu les activitats que es realitzen pels centres escolars.

Horari: de dilluns a divendres de 17 a 21h. Dissabtes d‘11 a 14 h i de 17 a 21h. Diumenges i festius d‘11 a 14 h. Visites guiades, diumenges i festius a les 12 h.
Lloc: Edifici de l'Obra Social Caixa Sabadell (c/ d'en Font, 1)


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article