Autònoms i pimes es manifesten per denunciar la seva precarietat financera


Nombrosos autònoms i treballadors de petites i mitjanes empreses que formen part de "l'Associació Impagats de la Construcció" (aepic) es van manifestar ahir a Madrid per demanar al Govern central que faci de mitjancer amb les grans promotores de la construcció perquè els facin efectius els pagaments pendents.

El president d'Aipec, Abraham Carrasco, assegurava en unes declaracions a Europa Press, que les pimes i autònoms representen el 85% del PIB pel que caldria tenir-los en compte i proposen que el govern central destini més fons a l'ICO per a gestionar directament amb aquest col.lectiu. Retreuen que l'administració esta tancant els ulls davant de la situació d'asfixia econòmica que viuen i que als bancs se'ls ha concedit més facilitats en canvi, a ells no se'ls perdona res.

"Hem posat tot el nostre patrimoni personal en aquestes empreses per treure'l endavant. Les Administracions no ens paguen, les constructores ens vacil·len i els bancs ens tanquen tot. Ens estem enfonsant, estem desapareixent perquè no tenim finançament", ha conclòs.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article