El sindicat CSC aprova la gestió del secretariat sortint amb un 91% dels vots


Aquest dissabte es va cloure el quart Congrés de la Intersindical-CSC que s'ha celebrat a Barcelona aquest cap de setmana, en el que han participat uns 200 delegats. La gestió del secretariat feta fins ara va ser aprovada pel 91,3% dels vots. Isabel Pallarés ha estat reelegida com a secretària general del sindicat, càrrec que encapçala des de fa 10 anys. L'organització sindical compta en aquests moments amb una afiliació de 4.000 membres i 400 delegats a tot Catalunya.

Pallarès va avançar "l'increment de la presència del sindicat fora de l'àrea metropolitana de Barcelona, amb la creació de les Unions Territorials del Penedès i de la Catalunya Nord, així com amb algunes majories absolutes i negociacions de conveni en sectors com el de les aigües a Tarragona i Girona i en un augment generalitzat de l'afiliació i la representació en sectors com la banca o els serveis".

La secretària va destacar la presència d'Intersindical-CSC en campanyes i plataformes diverses, com la Plataforma pel Dret de Decidir, el Fòrum Sindical Català, Sindicalistes per la Sobirania o la Taula Catalana pels Drets Humans a Colòmbia. El sindicat vol diferenciar-se pel rebuig a la burocratització de les gestions i la lluita per mantenir una indústria d'alt valor afegit com a motor de l'economia catalana, amb un marc laboral propi d'aquest territori.

El Congrés va comptar amb la participació de representants de sindicats com el basc LAB, els gallecs CIG i CUT, la Intersindical Canària, el
Sindicat de Treballadors Corsos i la Confederació Sindical Sarda i del màxim coordinador de la FSM a Europa, així com la presència
de representants de CiU, Esquerra, CUP, CCOO, UGT i la Plataforma pel Dret de Decidir, entre d'altres.




Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article