Les possibilitats que ens ofereix Google Streetview a l'hora de comprar per Internet


Ja fa setmanes que hi ha cert moviment en alguns fòrums d'Internet a la recerca d'un iPhone lliure, ja sabeu que a l'estat espanyol només es pot comprar vinculat a un contracte amb Movistar. Doncs bé, en un d'aquests fòrums es debat des de fa setmanes sobre quina és la millor opció de compra, bé perquè sigui més barat, bé perquè sigui lliure, que si a Itàlia és millor, que si a Tailàndia és una ganga... El cas és que alguns internautes havien encarregat un iPhone a un portal italià que no semblava tenir massa garanties legals i, finalment, en haver pagat el mòbil per Paypal se'n van poder desdir sense més conseqüències.

Ara, en la recerca d'un portal amb més garanties, un d'aquests internautes amb el sobrenom de Nickvlc ha decidit encarregar un iPhone a un establiment francès, concretament a la Place du Pantheon, n.27, de París i, heus aquí la novetat: passejant per aquella plaça amb el Google Streetview ha pogut comprovar que no hi ha cap botiga en aquella plaça, ni cap número 27.

Eines gratuïtes que ofereix Internet com Google Streetview mostren així la seva utilitat i la seva potència en donar-nos la possibilitat de viatjar sense moure'ns de davant de l'ordinador, encara que només sigui per assegurar-nos de determinades circumstàncies, com l'aspecte de la botiga, abans de fer una compra.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article