La revista Enderrock reedita el disc col.lectiu dels Setze Jutges


La revista 'Enderrock' celebra el 50è aniversari de la Nova Cançó reeditant i distribuint gratuïtament 'Audiència pública', el primer i únic disc col·lectiu dels Setze Jutges que integra els tretze cantautors d'aquells moments més els tres que s'hi van afegir més endavant, Maria del Mar Bonet, Lluís Llach i Rafael Subirachs, que inclou també la reedició. El CD es distribueix de manera exclusiva amb el número especial de gener de la revista que inclou una selecció de les 50 cançons més representatives de la Nova Cançó.

En l'acte de presentació, ahir a la tarda, al Palau de la Música, va intervenir entre d'altres la cantant Maria del Mar Bonet, que va lamentar la poca presència que la música catalana té actualment en els mitjans de comunicació. Bonet va dir que 'enveja els actors de teatre perquè tenen molts dies per estar davant d'un públic i aprendre', ja que aquesta possibilitat no la tenen els cantants catalans. Bonet va recordar 'La Cova del Drac' com a plataforma per la música catalana i va fer una crida 'al Govern' perquè 'faci el millors dels homenatges' i asseguri 'la presència viva de les nostres noves i velles cançons'.

L' 'Enderrock' ha elaborat un número extraordinari que repassa la història musical del moviment i entrevista als personatges més representatius.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article