Obama posa d'expemple l'estat Espanyol per la seva aposta per les energies renovables


El que d'aquí pocs dies prendrà possessió com a president dels EUA, Barack Obama, va defensar ahir en una acte a Bedford Heights (Ohio) que el futur va estretament lligat a l'impuls de la produccio d'energies renovables, especialment, pel que representa com a recepta per posar en marxa la recuperació de l'economia. "Penseu en el que esta passant en països com Espanya, Alemanya o Japó, on estan fent inversions reals en energies renovables. Estan preparats per portar el lideratge en aquesta nova indústria", va afirmar Obama.

Segons Europa Press, Obama va assegurar que aquests països no porten la davantera a Washington "perquè siguin més intel·ligents, treballin més o siguin més innovadors" que els nordamericans, sinó perquè els seus governs així ho han volgut i hi estan invertint. "Estan aprofitant la feina dura de la seva gent i fent bones inversions" en aquest camp, va subrallar.

El president electe d'EUA va indicar que el seu pla d'estímul i recuperació preveu duplicar la producció d'energia renovable en els pròxims tres anys, modernitzar el 75% dels edificis federals públics i millorar l'eficiència energètica de dos milions de llars a tot el país.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article