Nova connexió de bus-exprés entre Reus i Tarragona amb només una parada


Les ciutats de Reus i Tarragona estan connectades des d'ahir a través de bus amb una única parada intermèdia coincidint amb la Universitat Rovira i Virgili. Així, a través del bus-exprés el trajecte habitual es reduirà en 7 minuts.

El servei més ràpid comptarà amb 23 sortides diàries en sentit Tarragona i 25 en sentit contrari. En total hi haurà una sortida cada 15 minuts atès que es combinaran les de bus-exprés amb les convencionals.

Aquesta és una de les actuacions previstes en el Pla de Transport de Viatgers de Catalunya 2008-2012 aprovat recentment pel Govern, que proposa, entre d’altres, una sèrie de serveis directes exprés per connectar els principals nuclis generadors de demanda, com ara Reus i Tarragona.

La reestructuració del servei actual entre Tarragona i Reus, gestionat per l’empresa Hispano Igualadina, permetrà combinar, cada 15 minuts aproximadament, noves sortides “exprés” amb una única parada intermèdia, i sortides de la línia convencional, que dóna servei a altres barris, amb 5 parades fixes i altres discrecionals.

Així, a partir d’ahir, de dilluns a divendres les expedicions “exprés” es posen en funcionament entre les 7.45 i les 21.10 hores, amb sortides cada mitja hora. Els dissabtes no festius hi haurà 3 expedicions “exprés” en sentit Tarragona i 7 en sentit Reus, entre les 8.30 i les 16.30 hores, d’acord amb la demanda registrada



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article