Baixen les vendes de l'iPhone durant l'últim trimestre de 2008


Una enquesta que ha publicat Morgan Stanley assenyala que les vendes de l'iPhone han caigut als EUA més d'un 24% durant el quart trimestre de 2008 en relació al trimestre que el precedia. El producte estrella d'Apple ha estat, a pesar de tot, un èxit de vendes. La companyia ha anunciat que durant el darrer trimestre de l'any passat s'han venut més de 5 milons d'iPhone arreu del món mentre que, al tercer trimestre les vendes es van xifrar en 6,9 milions.

Apple ha presentat aquesta setmana resultats molt satisfactoris malgrat la tendència econòmica general. Segons la companyia els resultats han estat fins i tot millors dels esperats.

Recordem que des del desembre passat l'iPhone es ven a l'estat espanyol a través de contracte de pre pagament amb Movistar, tot i que la companyia no ho especifiqui, el telèfon no és lliure, pel que cal usar la targeta de Movistar per al seu funcionament. Així marca diferència amb d'altres països com Itàlia o Bèlgica on el telèfon és lliure i l'ús és accessible amb targeta de qualsevol operadora.




Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article