El ministre Sebastian demana al consumidor que aposti pels productes "made in spain"


"O els consumidors gasten 150 euros l'any en productes espanyols o es perdran 120.000 llocs de treball", així de contundent es mostrava ahir Miguel Sebastian, Ministre d'Indústria, en una conferència davant de l'Associació de Periodistes d'Informació Econòmica. A pesar de l'aparença, el Ministre va assegurar que aquesta no és una mesura proteccionista i que, si es complia, podria compensar la caiguda del consum que pateix l'estat. Molts de condicionals seguits per a un consum que es preveu que baixi més d'1% al llarg de 2009.

Subscriure's a premsa estatal, evitar viatges a l'estranger o comprar roba confeccionada aquí són alguns dels exemples que va suggerir Sebastian davant dels periodistes d'economia.

En el decurs de la seva intervenció el Ministre va parlar també dels bancs i del propòsit del govern d'estar "amatent" per controlar que els ajuts donats als bancs i caixes arribin als ciutadans i les empreses "fet que de moment no s'esta produint amb la intensitat desitjada", va concloure.

Font: El Economista


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

  • Com ara ordinadors, telèfons mòbils, GPS, televisors... o taronges pomes o mongetes?

  • cuando el consejero Huguet nos decia que compraramos productos catalanes era un independestista y un loco, ahora lo dice el ministro de turno y hay que reirle la gracia.

Comenta aquest article