Les caixes comencen a vendre pisos en estoc a través d'Internet

Caixa Catalunya posa a la venda un total de 3.000 habitatges arreu de l'estat amb rebaixes del 30%


Caixa Catalunya ha posat a la venda més de 3.000 habitatges escampats arreu de l'estat que provenen de promocions de la seva filial Procam a més de les derivades dels diversos procediments judicials i que han passat a ser de la seva propietat. Aquests pisos tindran un descompte del voltant del 30% sense descartar també l'opció de lloguer. Les ofertes immobiliàries es poden consultar a través del portal www.procam.net o bé a través de la xarxa de 1.200 oficines de l'entitat.

Les entitats financeres volen evitar l'acumulació de pisos en el seu estoc, pel que estan iniciant estratègies de venda. Un altre dels anuncis de la setmana en aquest sentit és el de la valenciana Bancaixa Habitat que ha arribat a un acord amb Comprarcasa de manera que les 300 oficines d'aquesta immobiliària actuaran com a mitjancera de comercialització d'immobles de l'entitat.

Caixa Catalunya ja ha creat des de finals de 2008 tres noves filials destinades a gestionar actius immobiliaris  (Gescat Habitatges), també una especialitzada en la gestió de sòl (Gestat Solars) i promocions en fase de construcció (Activo Macorp).

Més informació: Cincodias


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

  • Més negoci! I em pregunto, quan els bancs deixaran de guanyar diners a costa de tots? Es que no abaixen el cap ni ara que sembla que tothom els assenyala com a culpables del punt al que s'ha arribat!
    Pisos que venen dels pobres que abans han engatussat fent-los creure que podrien pagar la hipoteca, que han estat uns anys pagant -a fons perdut?- i ara a més se'ls queden el pis i, a sobre, posen els pisos a la venda i només els rebaixen un 30% amb "facilitats" quan venen d'uns preus inflats el ... Llegir més

Comenta aquest article