Els afectats de Fórum Filatélico cobraran finalment un 10% del que van invertir


El jutjat Mercantil número 7 de Madrid va aprovar el passat dia 15 el pla de liquidació de Fórum Filatélico que inclou el pagament immediat de 328 milions d'euros, un 10% del total de les inversions dels clients i dels deutes dels creditors ordinaris. El forat patrimonial de Fórum s'ha valorat en els 2.801 milions d'euros.

Els antics gestors de la companyia han vist com el jutge ha rebutjat la seva pretensió de vendre l'empresa de manera global, en comptes de subhastar-ne actiu per actiu, com s'ha fet amb entitats financeres europees en els últims mesos. Una altra de les peticions de l'empresa dirigida a ajornar la venda dels immobles degut a la conjuntura econòmica actual, també ha estat rebutjada pel jutge.

El frau filatèlic que es va destapar a principis de 2006 va afectar més de 70.000 catalans. Per a gestionar les demandes dels clients de la filatèlica es va crear en el seu moment una plataforma estatal que aplegava les 400.000 persones afectades per l'estafa i que havien confiat una gran part dels seus estalvis a Fórum Filatélico i Afinsa.

Més informació: Unió de Consumidors de Catalunya  [email protected]


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Comenta aquest article