Fòrum Gastronòmic Girona 2009 busca el cuiner de l'any


El Fòrum Gastronomic Girona 09 celebra enguany la desena edició que tindrà com a eix central la gastronomia sostenible, entenent-la com la col.laboració dels cuiners amb els productors locals i el seu grau de sensibilització en l'ús dels productes ecològics.  Una de les novetats que presenta l'edició d'aquest any és la convocatòria del premi "Cuiner de l'any" que s'atorgarà el dia 20 de febrer, coincidint amb la inauguració del Fòrum.

El premi vol ser un reconeixement a la tasca dels cuiners emergents i emprenedors que practiquen la cuina sostenible. Les votacions per als tres finalistes ja són obertes.

Després de la tria inicial hi ha sis restauradors i restaurants que compleixen els requisists: Oriol Llavina (El Cigró d’Or, Gelida), Artur Martínez (Capritx, Terrassa), Rafa Peña (Gresca, Barcelona), Lola Puig (El Fort, Ullastret), Santi Rebés i Fidel Puig (Embat, Barcelona) i Joan Maria Ribas (Melba, Vic).

Per participar en l’elecció del Cuiner de l'Any cal trucar al 905 500 501, o enviar un SMS al 7734 amb la paraula clau CUINER (espai) número del candidat (espai) o bé a través de la web  cuinerdelany.com . Entre tots els participants se sortejarà una nit d'hotel a una suite del Grand Hotel Central de Barcelona amb sopar inclòs, per a dues persones, al restaurant  Avalon, del mateix hotel.



Aquí pots consultar el perfil dels cuiners seleccionats.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article