Fecsa Endesa diu que la reparació de les línies afectades pel temporal és "treball d'artesania"

2.500 llars encara estan sense llum, la majoria concentrades al Baix Llobregat


Prop de 2.500 abonats de Fecsa Endesa encara no tenen subministrament elèctric, segons explicava un portaveu de la companyia a Europa Press. La majoria dels afectats per la forta ventada de dissabte que encara no han recuperat la llum es concentren al Baix Llobregat. Torroella, Cervelló i Santa Coloma de Cervelló són els municipis més afectats i el 20% dels abonats segueixen sense llum, mentre que a Vallirana resta un 10% de les llars encara afectades. D'altres punts on encara no s'ha recuperat el subministrament elèctric estan repartits per les comarques tarragonines.

La companyia explica que restablirà el subministrament elèctric al més aviat possible, però per a això cal reparar 40 quilòmetres de línies de mitja tensió, que han resultat danyades o destrossades a causa del fort vent que ha fet tombar torres elèctriques i arrencat arbres que han caigut al damunt de les línies de connexió.

Es tracta d'"un treball d'artesania, que ha de fer-se camí a camí, carrer a carrer", ha assenyalat el portaveu de Fecsa-Endesa. La companyia ha instal·lat aquests dies 100 grups electrògens i té 1.500 treballadors treballant a la zona.



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article