Els beneficis de mastegar xiclet


Wrigley, l'empresa que comercialitza xiclets sense sucre Orbit ha creat una web dedicada a donar difusió dels beneficis de mastegar xiclet, www.orbitgumisgood.es. La companyia també dóna el nom al Wrigley Science Institute que ha presentat un informe exposant, de manera detallada, diversos estudis publicats en aquest sentit. Així, parla dels beneficis que té aquest hàbit en la prevenció de càries, segons avala el Journal of Dental Research.

D'altres beneficis van lligats al control del pes, la capacitat d'atenció i concentració o l'alliberament d'estrés. La marca Orbit, creada l'any 1891, ha entrat així a formar part de les companyies alimentàries que s'apunten al màrqueting que difon els beneficis d'una vida saludable i els missatges corroborats científicament vers el consumidor.

Aquesta és una iniciativa que protagonitza la marca de xiclets, en línia amb la publicació d'estudis que sovintegen darrerament i que destaquen les qualitats saludables de productes alimentaris com la xocolata, la copa de vi diària, o el te verd. La diferència és que ara es tracta d'un producte que, fins a la data, el teníem més associat a les llaminadures.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article