'Consumidors 2.0' vetllarà pels drets dels usuaris d'Internet a Les Illes


Aquesta setmana s'ha presentat a les Illes Balears l'associació 'Consumidors 2.0' que vetllarà pels drets dels usuaris d'Internet a les Illes. El president de l'associació, Iñaki Muñoz, va explicar els motius de la iniciativa, la majoria dirigits a evitar el desempar que pateixen els ciutadans quan es tracta d'interposar queixes o reclamacions, especialment quan es tracta de serveis on line. Muñoz, va incidir també en la necessitat de crear i potenciar un "hàbit de consum responsable" entre els consumidors de l'arxipèleg.

L'associació, a través del seu web, pretén fer de conducte mitjançant el correu [email protected], de totes les reclamacions que se li adrecin i fer-les arribar a la Direcció General de Consum de les Balears.

Ell director general de Consum del Govern, Diego González, va lloar la iniciativa assegurant que aquesta nova eina servirà per a potenciar la relació empresarial amb el consumidor, al temps que l'associació dels ciutadans ajudarà a la difusió dels seus drets, especialment en una situació de crisi econòmica com l'actual.

De moment, el web http://consumidors20.org funciona només en castellà i amb algunes dificultats tècniques -no enregistra el comentaris-, que esperem que en breu s'aniran solucionant.



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article