Nova eina per a trobar l'e-mail correcte


Sovint, teclejar incorrectament un e-mail o dubtar sobre una lletra que ens han escrit a mà fa que hagin de repetir la feina o les trucades per a corregir l'errada. Amb la innovació que aporten uns investigadors de la Universitat d'Stanford això ja no ha de passar. Es tracta d'un sistema d'email que mitjançant tecnologia semàntica, acaba indagant automàticament l'adreça correcta del destinatari, encara que l'hagim teclejat incorrectament.

Gràcies a aquests nova tecnologia un sistema de recerca automàtica de les bases de dades localitzarà l'adreça correcta. La tecnologia desenvolupada utilitza la semàntica en clau de frases i relacions entre caràcters, enlloc de guiar-se per dígits i lletres introduïts de manera individual.

Michael Genesereth, un dels investigadors de ciències de computació d'Stanford, explica a news.smh que de moment s'han fet proves a través del correu de més de 6.000 persones i ha funcionat. Una troballa, diu el digital, que servirà per a millorar l'eficiència de les tasques de les grans companyies en la manipulació de dades dels clients però,  també es planteja si la novetat no aplanarà encara més el camí als grans artífexs de l'spam global.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article