ACC1Ó vol acostar les empreses catalanes a la contractació pública internacional

L'entitat posa en marxa una plataforma networking com a punt de trobada


Mitjançant l’espai virtual de l’Anella, ACC1Ó CIDEM|COPCA ha posat en marxa una plataforma interactiva i de networking amb l’objectiu de promoure una major participació de les empreses i institucions catalanes en les oportunitats de negoci que genera la contractació pública internacional.

El mercat de la contractació pública internacional pren rellevància en l’actual context econòmic, facturant al voltant del 15% del PIB Mundial i representa una oportunitat per treballar en mercats amb altes garanties, al temps que afavoreix la internacionalització de serveis i productes.

La comunitat d'interès sobre contractació pública internacional (CPI) formarà part de l’Anella,  un espai virtual de col·laboració empresarial pioner a Europa i creat per ACC1Ó amb l’objectiu de potenciar la competitivitat de l’empresa catalana mitjançant l’intercanvi d’informació, experiències i coneixements.

La nova comunitat CPI vol i afavorir el treball conjunt entre els mateixos i la seva participació activa en la plataforma, mitjançant la publicació d’opinions, experiències i informacions d’interès.

La plataforma inclourà informació estratègica de seguiment dels principals organismes internacionals, una agenda d’activitats i formació en contractació pública internacional, entrevistes a experts i casos empresarials, manuals i guies de procediments de licitació i oportunitats de treball en institucions internacionals.

Amb la nova comunitat, l’Anella compta actualment amb cinc comunitats virtuals dedicades a promoure el treball en xarxa dels sectors d’automoció, medi ambient i tèxtil, confecció i moda; a més d’una comunitat d’Amèrica Llatina que permet fomentar la competitivitat de les empreses catalanes presents a la regió.

El Departament d'Innovació, Universitats i Empresa és el promotor d'ACC1Ó, un instrument de suport de l'empresa catalana fruit de la integració del COPCA i el CIDEM, dues organitzacions que durant més de 20 anys ja han desenvolupat polítiques de suport a l'empresa.







Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article