Indústria vol demanar explicacions a les elèctriques per les irregularitats en les facturacions


A petició de les principals associacions de consumidors, i després de l'allau de reclamacions presentades pels usuaris, el Ministeri d'Indústria demanarà a la Comissió Nacional de l'Energia l'inici d'un expedient informatiu a totes les companyies elèctriques després del desgavell en la facturació detectat en els mesos de desembre i gener.

L'organització de consumidors UCE explica que en la reunió mantinguda ahir amb representants del Ministeri, es va anunciar que seran les diferents administracions autonòmiques les responsables d'establir les sancions  i de garantir la devolució dels imports que s'han facturat indegudament als abonats.

Els responsables d'Indústria s'han compromès també a crear una comissió amb representants del Ministeri dels consumidors que faci un seguiment dels afers més urgents que afecten al sector elèctric: dèficit tarifari, liberalització i instal.lació de nous comptadors, etc.

La Unió de Consumidors demana que aquestes iniciatives es posin en pràctica abans de la liberalització del sector prevista per al proper 1 de juliol.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article