Càmeres detectores de motoristes infractors a 20 encreuaments de Barcelona


En sis mesos Barcelona ciutat disposarà de càmeres que incorporaran un sistema intel.ligent que detectarà infraccions que cometen els motoristes com girs prohibits o canvis de carrils no permesos. Les càmeres s'instal.laran a les cruïlles de 20 carrers de la ciutat Comtal que comptaran amb vigilància les 24 hores gràcies a la integració d'un sistema de llum infrarroja per a la vigilància nocturna.

Francesc Narváez, regidor de Mobilitat, explicava a Europa Press que la gran novetat és que aquestes càmeres detecten infraccions que fins ara no es podien captar. S'instal.laran en els encreuments que tenen més sinistralitat, de manera rotatòria.

Narváez ha volgut destacar que Barcelona serà amb aquesta iniciativa pionera, al costat de Londres, París i Roma, ciutats amb un important volum de motocicletes en els seus carrers.

Un total de 31 persones han mort en accident de trànsit a la ciutat de Barcelona durant el 2008, dels quals 21 eren motoristes i 10 vianants, segons dades de l'últim balanç de sinistralitat de l'Ajuntament.





Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article