Comença la inscripció de les "Vacances en família"

L'edició d'enguany ofereix més de 22.000 places


La cinquena edició de "Vacances en Família" ofereix un total de 22.056 places, així gairebé es dupliquen les places per segon any consecutiu. El programa ofereix a les famílies amb infants petits la possibilitat de gaudir d’unes vacances a preus molt avantatjosos en albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT), situats en indrets d’alt interès turístic i cultural de Catalunya.

El programa està destinat a les famílies perceptores de les prestacions econòmiques i a les que reben ajuts amb infants a càrrec entre 0 i 6 anys. Aquestes famíies tenen la possibilitat de passar unes vacances als albergs públics en diferents èpoques de l’any. Els períodes són: l’estiu; Setmana Santa; els ponts de maig, de la Diada, d’octubre, de Tots Sants i de desembre; i els caps de setmana de març a desembre.

La inscripció per al sorteig de places és fins el 23 de febrer. Es pot fer a través dels web www.xanascat.cat i www.gencat.cat/benestar/secretariafamilia, o bé del telèfon 012 d’Atenció Ciutadana.

Aquí trobareu informació sobre els destins i els preus


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article