Orange es queda definitivament sense l'iPhone en exclusiva


Es confirma la pèrdua de l'exclusivitat d'Orange sobre l'iPhone, després que el Tribunal d'Apel.lació de París ha confirmat la decisió decretada el 17 de desembre pel Consell de la Competència, que va retirar en una primera sentència les vendes exclusives de l'iPhone d'Apple a l'operadora francesa. Els consumidors del país veí han acollit amb entusiasme la decisió judicial i esperen que amb l'augment de competència s'abaixin els preus del producte estelar d'Apple.

Les vendes de l'iPhone a l'estat espanyol són a través de Telefónica per un conveni similar, però els consumidors d'aquí no podran triar a diferència dels francesos que podran comprar el seu iPhone a l'operadora que els faci millor tracte. El contracte d'exclusivitat entre les dues companyies s'havia fixat en cinc anys, a partir del novembre passat.

Si els drets dels usuaris francesos s'han reforçat amb la sentència, en part ha estat gràcies a Bouygues Telecom, la tercera operadora de telecomunicacions del país, que va presentar una demanda per l'acord d'exclusivitat entre Apple i Orange per a la venda d'aquests terminals. El tribunal de competència francès li va donar la raó per considerar que aquests tipus de convenis amenacen seriosament la competència.



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article