La Fundació Pagesos Solidaris promou l'ús del català entre els temporers


La Fundació Pagesos Solidaris, impulsada per Unió de Pagesos, promourà durant aquest any 2009 l’aprenentatge i l’ús del català entre el col•lectiu de temporers que vénen a treballar a les campanyes agràries del nostre país a través de l’entitat. El compromís de la Fundació és fruit d’un conveni signat amb el Centre de Normalització Lingüística de Lleida. La iniciativa ja s’hi va implantar amb un gran èxit durant la campanya agrària de l’any passat.

La Fundació té l’objectiu de facilitar a les persones nouvingudes les eines comunicatives necessàries per tal de millorar la seva autonomia personal en els diferents municipis d’acollida i centres o llocs de treball. A través del programa Voluntariat per la llengua, durant aquesta campanya es posarà a l’abast dels treballadors temporers material divers destinat a l’ensenyament del català, així com tota la informació sobre l’oferta de cursos de català que es realitzen des del Centre de Normalització Lingüística.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

  • Doncs ja és hora que entre els propiearios de bars i cafeteries s'estengués aquesta idea. Tan difícil és aprendre el significat de tallat, cafè sol, amb llet, ect... És que el nivell sol·licitat en aquests llocs no arriba per aprendre 50 paraules en català? On està el problema??????

Comenta aquest article