El restaurant de l'Ateneu Barcelonès organitza Tertúlies del Vi

El dijous 26 participaran les DO Jean Leon, Fermí Bohigas i Clos d'Agon


“La DO Catalunya és una oportunitat?”. Aquest és el títol de la propera Tertúlia del Vi de l'Ateneu Barcelonès, que tindrà lloc el proper dijous, 26 de febrer, a partir de les 8 del vespre, a la sala del restaurant ATN.

La sessió comptarà amb dues parts. Primer es presentarà la Denominació d'Origen (DO) a càrrec de representants del Consell Regulador, i es tastaran vins de tres cellers representatius d'aquesta DO, com són Jean Leon, Fermí Bohigas i Clos d'Agon, i es combinaran els vins amb un maridatge elaborat pel restaurant ATN. Seguidament, hi haurà un sopar-tertúlia per debatre i comentar diferents qüestions que envolten aquesta DO, els seus cellers i les persones que hi treballen.

Aquesta iniciativa està organitzada per Vi al Punt i per ATN Restaurant de l'Ateneu Barcelonès i compta amb el suport de l'INCAVI i les DO catalanes. Per inscriure's en alguna d'aquestes sessions, els interessats poden adreçar-se a [email protected] o bé al mateix restaurant de l'Ateneu (carrec Canuda, 6 de Barcelona). L'aforament és limitat i s'ocuparà per ordre d'inscripció.

Es tracta de la segona tertúlia al voltant del vi d'aquest cicle, que pretén acostar la cultura del vi des d'una vessant més pròxima i de la mà dels protagonistes de la DO, i està dirigida especialment a aquells amants i afeccionats al món del vi. En la primera tertúlia es va convidar a la DO Alella i es van tastar els seus vins més representatius. Totes les DO vinícoles catalanes estaran presents a l'Ateneu.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article