“La DO Catalunya és una oportunitat?”. Aquest és el títol de la propera Tertúlia del Vi de l'Ateneu Barcelonès, que tindrà lloc el proper dijous, 26 de febrer, a partir de les 8 del vespre, a la sala del restaurant ATN.
La sessió comptarà amb dues parts. Primer es presentarà la Denominació d'Origen (DO) a càrrec de representants del Consell Regulador, i es tastaran vins de tres cellers representatius d'aquesta DO, com són Jean Leon, Fermí Bohigas i Clos d'Agon, i es combinaran els vins amb un maridatge elaborat pel restaurant ATN. Seguidament, hi haurà un sopar-tertúlia per debatre i comentar diferents qüestions que envolten aquesta DO, els seus cellers i les persones que hi treballen.
Es tracta de la segona tertúlia al voltant del vi d'aquest cicle, que pretén acostar la cultura del vi des d'una vessant més pròxima i de la mà dels protagonistes de la DO, i està dirigida especialment a aquells amants i afeccionats al món del vi. En la primera tertúlia es va convidar a la DO Alella i es van tastar els seus vins més representatius. Totes les DO vinícoles catalanes estaran presents a l'Ateneu.
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari