L'Alt Urgell acull l'Escola de Consum fins el 6 de març


Un total de 570 alumnes de primària i secundària de l'Alt Urgell poden participar als tallers que es fan al Telecentre de la comarca. La Seu d’Urgell és, des del dia 24 de febrer i fins el 6 de març, la seu itinerant de l’Escola del Consum de Catalunya (ECC), un servei que pretén  divulgar els drets i els deures dels consumidors al món educatiu.

Durant aquest curs escolar, la seu itinerant de l’Escola del Consum ja ha visitat les comarques del Baix Ebre, Baix Camp, Baix Penedès, Alt Penedès, Conca de Barberà, el Pla d’Urgell i desprès de l’Alt Urgell, visitarà també, el Berguedà, la Garrotxa, l’Alt Empordà, el Pla de l’Estany, Osona i Bages.

L’Escola, en funcionament des de l'any 2003, vol formar els alumnes catalans com a consumidors, de manera gratuïta, a través de tallers adreçats a l'Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Cicles Formatius i Educació Especial. Les activitats proporcionen als estudiants eines perquè puguin construir el seu model de consum des d’una perspectiva activa, reflexiva i autònoma.

Les activitats dirigides als alumnes de Secundària es basen en la gestió de l'oci, la publicitat en la vida quotidiana, els criteris de compra o de contractació i us. A la mainada de primària els tallers els ensenyen des de reconèixer els diversos tipus d'establiments on comprar i els productes que hi poden adquirir  fins a la gestió responsable d'una festa d'aniversari.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article