Barcelona Degusta: Les propostes ecològiques amplien presència

La cita dels gourmets torna amb novetats aquest cap de setmana


A partir del 6 de març torna Barcelona Degusta, punt de trobada dels consumidors i fabricants de productes qualitat gastronòmica. En l'edició d'enguany, una de les principals novetats és Paisatges, un espai que convidarà a fer un recorregut per les rutes enoturístiques, turisme rural i tradicions de diferents països i regions, com França, Itàlia i les Açores, però també de l’Estat espanyol i de Catalunya.

A banda d'això, la mostra incorpora Tendències, on grans marques de l’alimentació exposaran les seves propostes més innovadores i per a col·lectius, com productes sense gluten i ecològics. Precisament, la major presència de propostes ecològiques aquesta edició ha portat l’organització a plantejar-se la creació d’un espai monotemàtic dins de la fira en un futur proper.

Barcelona Degusta tornarà a ser entre el 6 i el 9 de març  el reclam dels amants de la gastronomia i productes de qualitat i la cuina. El 3r Saló d’Alimentació per al Consumidor, de caràcter biennal, reunirà a Montjuïc mig miler d’expositors

La fira s’estructura al voltant de diferents àrees temàtiques, com Mercat, on es degusten, promocionen i venen un gran ventall de productes; Ambigús, que concentra propostes gastronòmiques de qualitat; Basar, que exposa utensilis de cuina i artesania; i Quiosc, una oferta de més d’un miler de publicacions i llibres. També programa nombroses activitats, conferències i degustacions en el marc de les Àules del Gust, amb la participació de cuiners com Isma Prados i Iker Erauzkin i experts com Enric Canut; i de les Àgores del Gust, una plataforma de promoció de la Dieta Mediterrània que exposa des de productes fins a tècniques culinàries i consells per portar una alimentació saludable.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article