Ja es pot demanar l'esborrany de l'IRPF 2008


Des d'aquesta setmana ja podem demanar l'esborrany de l'IRPF 2008i les dades fiscals. Un cop rebut es podrà revisar o modificar, enviant la confirmació a partir de l'1 d'abril i fins el 30 de juny -fins el 23 si és positiva i la domiciliem-.  

Es pot demanar a qualsevol oficina l'Agència tributària, a través de la web www.agenciatributaria.es o trucant al 901 12 12 24. També és possible subscriure's al servei d'alertes perquè l'AT ens enviï un SMS amb el número de referència de l'esborrany i consultar-lo a través d'Internet.

En concret, poden rebre l'esborrany els contribuents que només tinguin rendiments del treball, els que tinguin rendiments de capital mobiliari amb retencions o ingressos a compte, els titulars de lletres del Tresor, els que hagin percebut rendes immobiliàries de dos immobles com a màxim, els que hagin tingut rendiments patrimonials amb retencions o ingressos i els que hagin gaudit de subvenció per a l'adquisició de l'habitatge primer.

Com a novetat d'enguany, els contribuents que no hagin rebut a través de la nòmina la deducció de 400 euros podran demanar-la en presentar la declaració de la renda. Podran fer la petició tan d'aquesta deducció com de la que es fa a nivell estatal per lloguer de l'habitatge on es resideix. Aquest ajut va destinat als titulars d'un contracte de lloguer amb rendes inferiors als 24.000 euros l'any.

Més informació: Agència Tributària



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article