Catalunyam! presenta a Barcelona Degusta els olis d'oliva autòctons

L’Associació Catalana de Productors Agraris i Comerciants de la Terra (ACPACT) aprofitarà el certamen per donar a conèixer la inicitaiva


Els productes agraris de proximitat Catalunyam! estaran presents al Saló Barcelona Degusta, amb l'oferiment de tastos i degustacions per donar a conèixer als consumidors els productes distribuïts sota aquesta marca.

L’Associació Catalana de Productors Agraris i Comerciants de la Terra (ACPACT) aprofitarà el marc del Saló per donar a conèixer als consumidors aquesta iniciativa creada per promoure la venda de productes agraris de qualitat i proximitat, produïts i elaborats a Catalunya, a través dels canals comercials tradicionals –botigues, mercats municipals i petites superfícies-. Els productes Catalunyam! es poden trobar en prop de cinquanta punts de venda tradicionals de Barcelona i l'Àrea Metropolitana amb l'objectiu d'abastar tot el territori de manera progressiva.  El ventall de produccions comercialitzades sota aquesta marca també s’està ampliant amb fruita dolça, cítrics, hortalisses, fruita seca i oli. L’objectiu del projecte és assegurar un producte de qualitat, sostenible i a un preu just, tant per al productor com per al consumidor.

En el marc del Saló Barcelona Degusta, es presentarà la darrera novetat incorporada al projecte Catalunyam! : a partir d’ara es comercialitzaran sota aquesta marca olis d’oliva autòctons.

Podeu prendre nota de les activitats:

- Divendres, 6 de març,
- De 12.30 a 13h. Presentació de Catalunyam!, a l’Espai de Prodeca.
- A les 12h. i a 18h. Degustació de sucs de taronja de les Terres de l’Ebre, (al’estand de l’ACPACT)

- Dissabte, 7 de març,
- A les 18.30h. Presentació dels olis Catalunyam! NOVA INCORPORACIÓ a la marca. Seguidament, Tast guiat a càrrec del sommelier Àngel Múñoz, del Restaurant La Porteria de Barcelona. (al Pavelló 1, núm.B272)

- Diumenge, 8 de març,
- Durant tot el dia Tastos de sucs, olis i fruita a l’estand de Catalunyam! (al Pavelló 1, núm.B272)


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article