Ara totes les marques d'Anfac ja s'apunten al Saló de l'Automòbil


La patronal de fabricants de cotxes Anfac va anunciar fa unes setmanes que no enguany les seves marques no participarien al Saló de l'Automòbil de Barcelona, ara, fonts del sector s'han desdit i finalment seran presents al certamen que es farà del 9 al 17 de maig. Anfac, per part seva, ha emès un comunicat en el qual explica que la decisió dels integrants de la patronal de fabricants d'automòbils i camions té per objecte traslladar un missatge positiu al mercat davant de l'actual caiguda de les vendes.

L'organització integra els fabricants d'automòbils amb instal·lacions productives a Espanya, que al seu torn té marques com Seat, Audi, Volkswagen, Skoda, Peugeot, Citroën, Renault, Dacia, Ford, Mercedes-Benz, Smart, Opel, Chevrolet, Saab, Nissan i Santana Motor.

General Motors Espanya també confirmava a Europa Press l'assistència al Saló de les seves tres marques: Opel, Saab i Chevrolet. Citroën, la primera firma que es va desmarcar de l'esdeveniment, també acudirà a Barcelona.

Per la seva banda, l'Associació Nacional d'Importadors d'Automòbils, Camions, Autobusos i Motocicletes (Aniacam) no ha adoptat cap posició institucional sobre la participació dels seus associats a la pròxima edició del Saló de l'Automòbil de Barcelona, de tal manera que cadascuna de les marques podrà decidir lliurement sobre la seva assistència.

El sector finalment ha optat per plantar cara a la crisi, malgrat que les xifres de vendes no milloren. Les dades de febrer ho confirmen amb una nova davallada del voltant del 50% de les vendes envers fa un any.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article