Alumnes de nivell Elemental i parelles lingüístiques rebran gratis el diari El Punt

Gràcies a l'acord signat entre el CNL de l'Àrea de Reus i la Fundació Privada El Punt


El Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus i la Fundació Privada El Punt han signat un acord de col·laboració per fomentar la lectura de mitjans de comunicació escrits en català entre les persones immigrades i les no catalanoparlants en general.

El pacte, que tindrà una durada dos anys, s'estableix després d'un primer assaig realitzat el proppassat mes de gener. D'aquesta manera, becats per la Fundació, 49 alumnes del CNL, del nivell B3 o Elemental, ja gaudeixen de la beca que els permet rebre cada dia, sense cost, el diari El Punt.

L'acord posarà a l'abast de l'alumnat del CNL, i d'aquells col·lectius als quals les parts considerin que els poden ser d'utilitat, les beques de Promoció de la Lectura de Premsa en Català que ha creat la Fundació.

Les beques atorgades en aquesta primera convocatòria tindran una vigència de sis mesos, amb possibilitat de pròrroga. Ara seran les persones integrants de les parelles lingüístiques que es constituiran el pròxim 3 d'abril dins el programa “Voluntariat per la llengua” les que rebran l'oferiment de la beca. En aquest cas, l'ajut econòmic de la Fundació finançarà la subscripció al diari durant 10 setmanes. El CNL i la Fundació treballen en la fixació de les condicions d'una nova convocatòria, que es llançarà al mes de setembre.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article