Arrossaires del Delta del'Ebre incrementen les donacions a entitats benèfiques


Si l'altre dia explicàvem que la collita d'arròs d'enguany ha estat bona també volem mostrar avui que, quan les coses van bé, també hi ha qui pensa que encara són millors si les comparteix. És el cas d'Arrossaires del Delta de l'Ebre que han decidit destinar mitja tona més de pasta d'arròs a entitats benèfiques perquè les lliuri a les famílies més necessitades.

El mes de gener passat ja van fer la donació d'una tona de pasta d'arròs sense gluten a Càritas Diocesana de Deltebre i Tortosa i mitja tona més a la Fundació Banc d'Aliments de Barcelona. A la vista de les serioses dificultats econòmiques que estan passant moltes famílies catalanes, que ha comportat un incrementat del 25% de la demanda d'ajut a la Fundació aquest any, els Arrossaires han decidit fer aquesta nova aportació a l'entitat, ja que es troba sota mínims d'existències.

La Fundació Banc dels Aliments de Barcelona, una de les entitats que més activitat registra com a centre de recollida de menjar esta notant la crisi amb escreix, l'entitat té la funció de fer de mitjancera per a captar els excedents o donacions d'empreses vinculades al sector de l'alimentació i distribuir-los posteriorment a nombroses entitats benèfiques repartides per tota la província.

La junta directiva d'Arrossaires, impulsors de la iniciativa, es planteja ara repetir l'experiència 'sempre que sigui possible' ja que consideren que el compromís amb el territori 'també ho ha de ser amb les persones que hi viuen', tant a l'Ebre com a la demarcació i resta de Catalunya.




Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article